Sujuvien eristys- ja purku-urakoiden tekijä

Tarjoamme monipuolista eristys- ja purku-urakointia Keski-Suomen alueella. Palvelumme lähtökohtana ovat asiakkaan toiveet, jotka haluamme täyttää mahdollisimman hyvin.

Luotettava perheyritys

Ahosen Eristys- ja Rakennuspalvelu Oy on toiminut sujuvien eristysurakoiden asialla jo vuodesta 1998 alkaen. Yrityksen perusti Tommi Ahonen, ja nyt myös seuraava sukupolvi, toimitusjohtajana nykyään toimiva Joona ja työnjohtajana toimiva Eetu, ovat perheyrityksen riveissä.

Yrityksessämme työskentelee yhteensä noin 15 henkilöä. Toiminta-alueenamme on pääasiassa Keski-Suomi. Hoidamme imuauto- ja purku-urakoita mielellämme myös Helsingin seudulla ja muissa suuremmissa kaupungeissa.

 

Tavoitteena tyytyväiset asiakkaat

Perheyrityksenä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme joustavaa ja jouhevaa palvelua. Toimintamme lähtee aina asiakkaiden tarpeista. Käytännössä tämä näkyy esimerkiksi nopeana reagointina ja asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityinä aikatauluina.

“Tyytyväiset asiakkaat” on ollut mottonamme alusta lähtien. Kuuntelemme asiakasta ja hänen toiveitaan, jotta voimme palvella mahdollisimman hyvin. Sitä kautta pääsemme asiakkaan näkökulmasta parhaaseen lopputulokseen – kovaa työtä unohtamatta.

 

 

imuautotyötä

Miten voisimme sinua auttaa? – Ota rohkeasti yhteyttä