Tuotteet

Käytämme villan puhalluksissa selluvillaa, Rockwoolin kivivillaa sekä Isoverin lasivillaa. Sopiva villa valitaan kohteen vaatimusten mukaan.

Hunton-lämmöneristeet

Huntonin puhallettava puukuitueriste ja levyeriste tarjoavat monia etuja. Esimerkiksi niiden lämmönvarastointikyky on kaksi kertaa tavallista eristettä parempi. Sen ansiosta sisälämpötila pysyy vakaampana lämpötilan vaihdellessa ulkona (yö/päivä). Huntonin eristelevyllä on myös ainutlaatuinen kyky pidättää ja siirtää kosteutta. Tavallinen eriste pystyy varastoimaan kosteutta noin 2%, Huntonin lämmöneriste jopa 20%. Tästä on erityisesti etua paksuissa rakenteissa, joissa kondenssiveden muodostumisvaara on suurempi.

“Hengittävillä seinillä”, joissa käytetään ilmansulkua, on osoitettu olevan positiivinen vaikutus sisäilman laatuun. Tällaisissa rakenneratkaisuissa Huntonin lämmöneriste tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon, sillä se pystyy varastoimaan ja siirtämään kosteutta seinän läpi. Lue lisää Hunton-lämmöneristeiden tuote-esitteestä tästä linkistä.

 

Selluvilla

Kotimainen, hengittävä puukuitueriste on ympäristötietoisen ihmisen valinta. Se on ekologinen kierrätystuote, joka valmistetaan keräyspaperista. Selluvillassa on käytetty luonnon omia, turvallisia raaka-aineita. Puupohjaisena lämmöneristeenä se mahdollistaa kosteus- ja lämpöteknisesti oikein toimivan puurakenteen.

Selluvilla on tehokas, paloturvallinen sekä helposti asennettava eriste, ja käyttökokemukset siitä ovat olleet erinomaisia.

 

Kivivilla

Rockwool-puhallusvuorivilla on vettä ja kosteutta hylkivä eristemateriaali. Rockwool-puhallusvuorivilla valmistetaan ns. linjamateriaalista, joten se on erittäin tasalaatuista, miellyttävää työstää ja saa aikaan laadukkaan lopputuloksen.

Puhallusvuorivilla tunkeutuu joka paikkaan muodostaen tiiviin lämmöneristyskerroksen myös vaativissa kohteissa. Rockwool-vuorivillan hyvät palo-, kosteus- ja ääneneristävyysominaisuudet tekevät rakenteista laadukkaita ja pitkäikäisiä. Rockwool-puhallusvuorivilla yhdessä koneellisen levitystekniikan kanssa on erittäin nopea ja varma tapa laadukkaaseen lämmöneristämiseen.

 

Lasivilla

Isover-lasivilla on irtonaista, palamatonta lämmöneristettä, joka valmistetaan pääosin kierrätyslasista. Se on palamaton rakennusmateriaali, jolla on hyvä, koko rakennuksen eliniän säilyvä eristyskyky. Lasivilla sopii sekä uudisrakennuksiin että vanhojen rakennusten lisälämmöneristykseen.

Isover-puhallusvilla on lahoamaton ja hajuton tuote eikä se tarjoa homesienille otollista kasvualustaa.

Miten voisimme sinua auttaa? – Ota rohkeasti yhteyttä