Purkutyöt

Hoidamme erilaiset saneeraus- ja kokonaispurku-urakat ammattitaidolla. Kalustollamme onnistuvat tarkoituksenmukaisesti niin linjasaneerausten purkutyöt kuin kokonaisten rakennusten purkaminenkin.

Purkutyöt tehokkaasti monenlaisiin kohteisiin

Teemme purku-urakointia sekä saneeraus- että kokonaispurkukohteissa. Monipuolisen kalustomme avulla pystymme hoitamaan tehokkaasti monentyyppiset purkutyöt.

Kalustoomme kuuluvat mm.

  • imupurkuauto, johon voidaan liittää erikokoisia murskainlaitteita
  • piikkausrobotti sekä erilaiset käsipiikkaustyökalut
  • neljä kaivinkonetta
  • vaihtolavoja
  • koukkulava-auto
  • murskakauha, jolla voidaan käsitellä betonia ja tiiltä mahdollista hyötykäyttöä varten.

 

Imupurkuautolla purkutyö on siistiä ja pölytöntä

Imupurkuautoa käytettäessä saneerausten yhteydessä tehtävät purkutyöt onnistuvat siististi ja hallitusti. Purkujäte kulkeutuu suoraan imurin säiliöön, jolloin työprosessi tehostuu ja huoneistoon sekä rappukäytäviin jää vähemmän remontin aiheuttamaa pölyä. Esimerkiksi taloyhtiöiden kylpyhuoneiden saneerauksissa ja vanhojen eristeiden sekä maa-ainesten purkutöissä imupurkuauto on suureksi avuksi.

 

Asbestinpurkutyöt ammattitaidolla

Asbesti on terveydelle haitallinen materiaali, jota käytettiin yleisesti rakentamisessa 1970-luvulle saakka. Asbestinpurkutyötä saavat lain mukaan tehdä vain siihen pätevyyden hankkineet yritykset. Meillä on aluehallintoviraston lupa asbestinpurkutöihin ja teemme ne ammattitaidolla säännösten mukaan.

 

Pyydä meidät käymään!

Asiantuntijamme voi kartoittaa tilanteen paikan päällä ja arvioida, miten purkutyöt kannattaisi toteuttaa.

 

Miten voisimme sinua auttaa? – Ota rohkeasti yhteyttä