Puhallusvillat

Hyvä eristys takaa talon asukkaille lämpimän ja miellyttävän asumisen sekä pienemmät sähkölaskut. Teemme puhallusvillaurakoinnit luotettavasti omakotitaloihin ja taloyhtiöihin.

Puhallusvilloilla eristys kuntoon

Teemme puhallusvillaurakoinnit luotettavasti niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin: omakotitaloihin, taloyhtiöihin ja muihin lämmöneristystä tarvitseviin rakennuksiin. Kartoitamme jokaisen kohteen erityisvaatimukset yhdessä asiakkaan kanssa, jotta lopputulos palvelisi tarkoitusta mahdollisimman hyvin.

Käytämme puhalluksissa selluvillaa, Rockwool-kivivillaa ja Isover-lasivillaa, joista valitaan paras vaihtoehto kuhunkin kohteeseen. Puhallusvillaa voidaan käyttää talojen ala-, väli- ja yläpohjiin sekä ulko- ja väliseiniin. Se on paloturvallista, hengittävää ja sillä on hyvä ääneneristyskyky.

 

Lisälämmöneristys pienentää lämmityskuluja

Kaikenikäisissä taloissa on syytä kiinnittää huomiota eristyksen laatuun. Riittävä eristys lisää asumismukavuutta ja auttaa säästämään lämmityskuluissa. Samalla se on myös panostus ympäristön hyväksi.

Lämmöneristystä voidaan hyvin lisätä myös vanhoihin taloihin. Vuosien mittaan rakennusmääräykset ovat muuttuneet, ja jo 15 vuotta vanhan talon eristepaksuus voi olla päivittämisen tarpeessa.

Saneerauskohteissa voimme hoitaa samalla myös piikkaus- ja purkutyöt, jolloin kokonaisuus on asiakkaalle vaivaton. Kalustollamme pääsemme työskentelemään korkeidenkin kerrostalojen katolle.

 

Pyydä meidät käymään!

Asiantuntijamme voi kartoittaa talosi eristystilanteen paikan päällä ja arvioida, miten lämmöneristys kannattaisi toteuttaa.

Miten voisimme sinua auttaa? – Ota rohkeasti yhteyttä